De Accommodatie

Hartman Hoeve is een prachtige boerderij in het hart van mooi Giethoorn. Groepsaccommodatie Hartman Hoeve heeft alles wat uw familie-, of vrienden-weekend tot een geslaagd evenement kan maken. Onze accommodatie is ruim, heeft een grote woonkamer en  maar liefst 7 slaapkamers met in totaal 30 comfortabele bedden. Daarnaast zijn er 4 toiletten, 3 douches  en een wasruimte.

De grote keuken is modern en voorzien van een 6-pits fornuis, een oven, een vaatwasser en een grote koeling. In deze keuken kunt u gemakkelijk voor grote groepen koken.

Kookt u liever niet zelf, dan kunt u gebruik maken van de culinaire voorzieningen van Giethoorn. Met meer dan 15 horecazaken heeft u een ruime keuze; van pannenkoekenhuis tot een restaurant met twee Michelinsterren. Daarnaast is catering een mogelijkheid.

Hartman Hoeve beschikt verder over een ruime recreatiezaal, hier kunt u tafeltennissen, tafelvoetballen, biljarten en sjoelen.

Even snel uw e-mail bekijken of de gemaakte foto's delen met uw vrienden op Facebook of WhatsApp? Gedurende uw verblijf maakt u gratis gebruik van ons wifi netwerk. 

Hartman Hoeve

Langesteeg 14
8355 BZ Giethoorn

0521 36 24 32
info@hartmanhoeve.nl

Is de Hartman Hoeve nog beschikbaar?

Klik op PRIJZEN en kies een vrije datum in de kalender.
Vul de aantallen in en zie onderaan Uw prijs.
Klip op die prijs voor een gratis optie.
 

Lees hier onze Privacyverklaring